Cursussen

There is More!

Het Evangelisch Werkverband (EWV) organiseert grote en kleinere bijeenkomsten in het kader van groeien in de gaven van de Geest. Profetie maakt daar onderdeel van uit. Kijk voor data en locaties op deze speciale website.

Als motivatie beschrijft het EWV:

Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven! We hebben in Nederland hartstochtelijk méér van de Heilige Geest nodig. Herken jij dat verlangen? Kom naar There is More voor meer zalving, kracht en gaven van de Heilige Geest.

We geloven in discipelschap in het licht van het evangelie van het koninkrijk en oefenen in een geloofspraktijk waarin de gaven én de tekenen en wonderen onderdeel zijn van ons normale christelijke leven. De conferentie die is bedoeld om jou toe te rusten, te bemoedigen en te bekrachtigen. We geloven in het belang van de plaatselijke kerk en alles wat wij doen is bedoeld om jou te helpen om te geloven dichtbij huis en op alle terreinen van je leven. De kerk, dat zijn wij. Dat ben jij. Als je verlangen hebt naar meer van Gods Geest, dan is dit de plek waar je moet zijn. We streven naar een unieke combinatie: ontvangen wat God je wil geven en hem ervaren in vergevende, genezende en bevrijdende liefde en kracht. Daarnaast zetten we  stevig onderwijs neer waaruit we putten uit meerdere theologische stromingen.

Reacties uitgeschakeld voor There is More!